tän vuoden terwahölkkä menikin suurinpiirtein samantasoisessa kelissä kuin viime vuonna, vettä tosin ei tullut aamusta mutta sopivan lämpöset 13 astetta ja viilentävä tuuli anto ihan buenot puitteet vetästä puolimara. Kevään tavotteet oli laitettu 2h alitukseen, eli n. 5:40min/km vauhtiin. Viimiset puolitoista viikkoa tuli lepäiltyä mutta viiminen keskiviikon 6 kilsan pyrähdys ei kuiten ihan parasta tuntumaa antanu.

Saman suuntasta fiilistä oli ekan 2 km jälkeen kun ruuhkassa ei päässyt meneen omaa vauhtia ja 2km jälkeen oli tuhrautunut jo reilu 13min aikaa. Alkoi olla jo luovutusfiilis mutta jatkoin baanan hieman auettua omaa vauhtia sen kummempia miettimättä. Pikkuhiljaa matkan edetessä alko kuitenkin vauhti kiihtyyn ja loppu tulikin yllättävän kovaa, kunnes viimisten 3-4km aikana alko tuska iskeen ja loppukiri jäi tekemättä.

Loppufiilis oli kyllä loistava, lähes 19min parannus viime vuoden aikaan sai hymyn naamalle vaikka tavotteesta jäi harmittavasti vain reilun minuutin päähän. Ihan kaikkea ei tainnu saaha kropasta irti kun ei ollu ihan kuollut olo maalissa ja pysty suht nopeesti palautuun ja jopa sotkeen pyörällä kotio!

pistetäänpä faktat loppuun:
matka: 21.1km
aika: 2h1min (5:44min/km)
sykemittari ei oo toiminnassa jotenka sykkeet jäi ottamatta

-Taigö-